MK

PRICE LIST

ВИД НА СОБА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ПОЛУ ПАНСИОН
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА 31 EU/по лице на ден 35 EU/по лице на ден
ДВОКРЕВЕТНА СОБА 24 EU/по лице на ден 27 EU/по лице на ден
АПАРТМАН 55 EU/по лице на ден 65 EU/по лице на ден

* Доплата за трето легло: +30%

* Деца до 5 години: Гратис

* Деца 5 - 10 години: -50%

• Дадените цени се за индивидуални лица.

• За цени за групи и семинари, Ве молиме обратете се на нашиот контакт е-маил!