MK

Летен бар и пицерија

Во комплексот на располагање Ви се прекрасно уредената песоклива плажа, урбано бетонската плажа, сплав плaжата и пристаништето. Тука можете да веслате кајак, да возите скутер или да патувате со велосипед по патеките на овој регион. За Вашиот идеален одмор биде целосен ќе се погрижат професионалните и љубезни членови на персоналот кој Ви стојат на располагање 24 часа.